En alles daartussenin

Natuurlijk doen we nog veel meer. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Zakelijk

Dokkum is de perfecte locatie voor het bereiken van mensen in Noordoost Fryslân. En nu Dokkum makkelijk en snel bereikbaar is via de Centrale as, zijn de drie noordelijke provincies altijd dichtbij. Het organiseren van een beurs, een expositie of een zakelijke bijeenkomst in Dokkum is vanwege de goede bereikbaarheid en overzichtelijkheid in de stad een absolute aanrader. Een combinatie met het verkennen van de regio, die loopt tot aan het Waddengebied is zeker een optie.

Particulier

Een feestje voor je beppe? Een trouwfeest? Ook daar weten wij raad mee! In en om Dokkum zijn talloze locaties voor het geven van een groots feest of juist een besloten partijtje. Wij weten de geschikte locaties en de leukste plekjes van Dokkum om je feest tot een succes te maken. Tel daarbij op ons organisatietalent en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Idee? Laten we kennismaken!

Buiten Dokkum

Ook buiten Dokkum weten wij de weg. Wil je de Wadden verkennen? Het Lauwersmeer op? Of liever de andere Friese meren zien? Naast op en aan het water zijn er in Fryslân oneindig veel mogelijkheden. Of je nu van natuur houdt, of juist de drukte van de stad. En waarom in Fryslân blijven? Ook in de andere noordelijke provincies zoals Groningen en Drenthe zijn prachtige plekken, fijne horeca en geweldige activiteiten. Keuzestress? Laat het maar aan ons over!

Contact

Klik hier