Mogelijkheden

In en rond Dokkum is ontzettend veel leuks te doen. Er zijn talloze ondernemers die activiteiten aanbieden; van sportief tot relaxed en alles daartussenin. Wat dacht je van een stadswandeling, een rondvaart, SUPpen, tapas eten, bowlen, escape room, het theater of gewoon heerlijk uit eten? Met jouw wensen en budget komen we altijd tot een passend voorstel. En dan begint de pret voor ons!

Personeelsfeesten

Een heerlijke dag weg zonder na te denken over de dagelijkse werkzaamheden? Een gepersonaliseerd daguitje met voor ieder wat wils of groepsactiviteiten waarbij iedereen hetzelfde doet? Alles kan.

Klik hier

Groepsactiviteiten

Het maakt ons niet uit hoe groot de groep is! We organiseren bijvoorbeeld op basis van een budget per persoon een dagactiviteit, brainstormweekend of een hele week naar een waddeneiland.

Klik hier

Arrangementen

In samenwerking met diverse partijen in Dokkum kunnen we arrangementen bieden voor groepen tot en met 250 personen. Bij deze arrangementen staat de stad Dokkum centraal. Wij laten graag zien hoe mooi Dokkum is!

Klik hier

En alles daartussenin

Natuurlijk doen we nog veel meer, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Van de leukste plekjes in Dokkum tot aan het Wad en nog veel verder.

Klik hier

Contact

Klik hier