Henriëtte van de Pol-Banga

Henriëtte van de Pol-Banga

organisator

Laten zien hoe mooi Dokkum is en wat voor leuke dingen daar allemaal te doen zijn? Ik regel het graag voor je! Als trotse Dokkumse ken ik veel mooie plekjes en interessante activiteiten. Team Tjebbes staat overal voor open en we nemen je graag mee!

Als moeder van drie kinderen en alle drukte die daar bij komt kijken, ben ik heel wat gewend op het gebied van plannen, organiseren en regelen. Van brainstormen over het perfecte evenement tot het uitvoeren van onmogelijke ideeën, wij doen graag mee!

Marieke Andringa - Haver

Marieke Andringa - Haver

organisator

Marieke organiseert al jaren. Het belangrijkste volgens haar? Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Met aandacht. En dit vertalen naar een plan, net zolang tot het staat. Dan kan het organiseren beginnen.

Wonend boven het mooie Dokkum op de prachtige Friese klei kan het niet anders dat de mogelijkheden letterlijk komen aanwaaien. Ja – het waait hier altijd – als Veluwse moest dat even wennen.

De combinatie van natuur, water, échte frisse lucht en de dynamiek van Dokkum vlakbij garandeert je leuke uitjes, mooie bijeenkomsten en nog veel meer. Binnen Team Tjebbes is niets te gek, dus kom maar op met je opdracht.